На Львівщині контрактник вкрав споряджений автомат

Опубліковано:

У Львівське управління Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції надійшла інформація, що на території однієї з військових частин області сталася крадіжка зброї, набоїв і телефона.

Оперативними заходами працівники внутрішньої безпеки встановили, що до злочинних дій причетний 41-річний солдат-контрактник, уродженець міста Кам'янка-Бузька. Також з'ясувалося, що на злочин чоловік пішов не вперше. Його вже притягували до відповідальності за крадіжки, зберігання наркотиків і незаконне заволодіння автотранспортом, повідомляє “Форпост”.

Автомат Калашникова і два споряджені магазини до нього, а також мобільний телефон львів'янин поцупив у свого колеги, скориставшись нагодою. Усвідомлюючи, що інцидент не залишиться непоміченим, злодій зв'язався зі своїм знайомим, потім самовільно покинув військову частину і передав йому викрадене майно.

Оперативники Нацполіції, Військовоюї служби правопорядку Яворівського гарнізону і слідчі військової прокуратури провели санкціонований обшук за місцем проживання спільника контрактника. У гаражі чоловіка правоохоронці виявили тівилучили автомат, набої та телефон. Самого солдата затримали.

Про Захід