Закарпатців запрошують на безкоштовне навчання до Пряшева

Опубліковано:





Пряшівський університет у Пряшеві (Словацька Республіка) оголошує прийом на підготовку фахівців з вищою освітою абітурієнтів з України на безоплатній основі на акредитовані навчальні програми.

Документи для вступу можна подавати до лютого-березня (проте деякі факультети оголошують другу хвилю прийому документів і цей процес зазвичай триває до кінця червня).

Іноземним студентам для навчання в Словаччині необхідні наступні документи:
1. Аплікаційна форма (на словацькій мові, латиницею, оплата – 34 EUR).

Відповідна форма може бути завантажена http://www.portalvs.sk/files/files/prihlaska1.stupen.pdf

2. Копія паспорту.

3. CV (резюме на словацькій мові).

4. GP (медична довідка).

5. Атестат+ додаток до атестату про отримання середньої освіти, переклад на словацьку мову, завірений Пряшівським регіональним відділом управління освіти.

6. Документи, які підтверджують якість освіти (можна отримати в Пряшівському регіональному відділі управління освіти) (krajskyskolskyurad).Для цього необхідно: 1. Завірена копія атестату про середню освіту та її переклад на словацьку мову. 2. Завірена копія додатку до атестату про середню освіту (навчальні предмети та оцінки), а також його переклад на словацьку мову. 3. Довідка про вивчені предмети та їх обсяг в годинах за навчальний рік (оригінал), а також його переклад на словацьку мову. 4. Копія паспорту – сторінка, на якій є фотографія та персональні дані. 5. Довіреність від кожного абітурієнта на пана Юрія Журавльова, що він буде уповноважений від імені абітурієнта вирішувати питання про прийняття документів на навчання в Словацькій Республіці (якщо абітурієнт не має 18 років, то його батьки) та її переклад на словацьку мову.

Для вступу до більшості навчальних програм вступні іспити здавати непотрібно (студенти приймаються за результатами навчання в середній школі).

Більш детальну інформацію дивіться на сайті Інформаційної служби
Консультаційного центру Пряшівського університету в Ужгороді
Е-пошта: [email protected]

http://www.ukrinfounipo.eu/
www.univerzitne.info
http://www.unipo.sk

Обирайте і будуйте своє прогнозоване європейське майбутнє з навчання в Пряшівському університеті.


Про Захід