37-річна тячівка їздила на «Hondі» нетверезою та ще й без шолому

Опубліковано:

Випадки керування авто в нетверезому стані зафіксовані в Ужгородському, Мукачівському, Хустському та Тячівському районах

Вчора, 17 жовтня, в селі Руські Комарівці, що на Ужгородщині, поліцейські зупинили мотоцикліста, який їхав без мотошолома. При перевірці документів працівники поліції помітили у водія мотоциклу “Мінськ” ознаки алкогольного сп'яніння. Освідування на драгері показало наявність алкоголю в крові чоловіка 1,3 проміле.

Іншого нетверезого водія зупинили в селі Оноківці Ужгородського району. Причиною зупинки місцевого мешканця, який рухався на автомобілі “ВАЗ”, була несправність світлових габаритів. Чоловік пройшов медосвідчення на стан алкогольного сп'яніння, яке показало позитивний результат.

У Мукачівському районі поліцейські затримали водія, який, за повідомленням його сестри, намагається викрасти чужий автомобіль. Як з'ясували поліцейські, чоловік взяв у користування авто за дозволом свого друга, проте був за кермом п'яним і не мав водійського посвідчення. Драгер показав результат алкогольного сп'яніння водія 1,89 проміле.

У Хустському районі, поблизу села Липча, був зупинений водій мотоциклу “Viper”. Причиною правопорушення було те, що на транспортному засобі не освітлювався номерний знак. Від медосвідчення чоловік відмовився.

Нетверезу 37-річну жінку правоохоронці зупинили в Тячеві. Рухаючись на мотоциклі “Honda”, жінка була за кермом без мотошолома.

За всіма випадками порушень правохоронці склали відповідні адміністративні матеріали.

Відділ комунікації
поліції Закарпатської області

Про Захід