В Ужгороді благодійники надали обладнання для реабілітації інвалідів та учасників АТО

Опубліковано:

Закарпатський обласний осередок української федерації спорту інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату висловлює велику подяку керівникам фірми “Меблі Ісак” Ісаку Богдану Юрійовичу та Ісаку Ярославу Юрійовичу та ФОП Сарай Василь Михайлович (торгова марка Ібріс шведські стінки, тел. 0671134545) за матеріальну допомогу у вигляді безоплатного надання та встановлення шведських стінок для фізіотерапевтичного кабінету спортивно-реабілітаційного центру інвалідів та учасників АТО за адресою м. Ужгород, вул. Ф. Тіхого, 13 “Б”. Завдяки зусиллям цих благодійників облаштовано фізіотерапевтичний кабінет в якому матимуть змогу одночасно займатись оздоровчою фізкультурою 7 осіб.

Дуже радує те, що в такий нелегкий для України час знаходяться люди готові безкорисливо допомогти у створенні такого необхідного для інвалідів та учасників АТО спортивно-реабілітаційного центру.

Брати Ісаки та Сарай Василь Михайлович прекрасно розуміють наскільки створення такого центру є необхідним. Тільки в Ужгороді наразі проживає понад 6 тисяч інвалідів. А у всій Закарпатській області інвалідів понад 60 тисяч. В Україні в цілому чисельність осіб з інвалідністю становить 2 788 226 осіб або 6,1 % від загальної чисельності населення нашої держави.

Що ж до учасників АТО, то їх в Україні сотні тисяч, серед яких десятки тисяч зазнали поранень різного ступеню важкості.

Для цієї величезної кількості інвалідів та учасників АТО створення спеціалізованого спортивно-реабілітаційного центру є дуже актуальним питанням.

Попри значні труднощі у реалізації цього масштабного проекту голова Закарпатського обласного осередку Української федерації спорту інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату Олександр Лизанець не опускає руки. Йде активна роботу з пошуку грантів та інвестицій для створення спортивно-реабілітаційного центру, але все це потребує значного часу, адже бажаючих вкладати кошти у країну в якій йде війна небагато.

Шановні читачі, у Вас є можливість підтримати проект створення спортивно-реабілітаційного центру інвалідів та учасників АТО, надавши посильну допомогу:
ПАТ КБ “Приватбанк”, пр 26004053909822,
 код ЄДРПОУ 37231258, МФО 312378
За детальнішою інформацією можете звертатись за телефоном+380997915415.

Про Захід