Іршавчанин приніс до поліцейського відділку мисливську гвинтівку

Опубліковано:

Вчора, 14 жовтня, до поліції Іршавського відділення 30-річний житель села Довге приніс мисливську гвинтівку калібру 5,6 мм. Зі слів чоловіка, вказану зброю він знайшов у лісі. Чоловік виявив бажання зареєструвати її в передбаченому законом порядку.

Зброю вилучено та направлено на експертизу. В ході перевірки гвинтівку буде перевірено за обліками вилученої, викраденої та втраченої зброї. Якщо ж вона не буде зареєстрована в обліках та не знайдеться власник, чоловік, який її знайшов, після проведення відповідних перевірок, має право оформити дозвіл на носіння та зберігання вказаної зброї на своє ім'я.

Поліція нагадує, що до кінця жовтня на території області проводиться місячник добровільної здачі зброї, набоїв та вибухівки. Тож громадяни, які мають у незаконному володінні мисливську, нарізну та гладкоствольну зброю, мають можливість звернутись в дозвільну систему за місцем проживання та здати її, уникнувши при цьому відповідальності, та при бажанні в подальшому зареєструвати її на себе в передбаченому законом порядку.

Відділ комунікації
поліції Закарпатської області

 

 
Про Захід