У центрі Ужгорода жителі можуть на кілька хвилин відчути себе військовими (Фото)

Опубліковано:

Виставка озброєння та забезпечення Збройних сил України, Державної прикордонної служби України, Національної гвардії та Національної поліції розпочалась на Народній площі міста.

Десятки видів стрілецької зброї, артилерійського озброєння, броньовану та спеціальну техніку виставили у загальному доступі, щоб кожен охочий зміг відчути її міць. Військовослужбовці обласного військового комісаріату представили жителям міста також зразки забезпечення – від військової форми нового стандарту до сухпайків. Бажаючі дізнатись більше про використання тих чи інших засобів могли отримати детальну консультацію від військових. Також відвідувачам виставки розповіли про умови військової служби в сучасному українському війську, порядок укладання контрактів тощо.

Жителі та гості міста могли також насолодитись виступами Заслуженого академічного Закарпатського народного хору, танцювальним номером ансамблю “Кольори Карпат”. Перед початком святкового концерту військовий комісар області полковник Богдан Череміський привітав усіх присутніх із Днем захисника України та святом Покрови.

Група по роботі з особовим складом та громадськістю Закарпатського обласного військового комісаріату

Про Захід