Вчора в Ужгороді на вулиці Льва Толстого стріляли і тричі зав’язувалася бійка

Опубліковано:

Біля 2:30 на “102” зателефонував чоловік та розповів, що троє невідомих нанесли йому тілесні ушкодження на вулиці Льва Толстого, тому він звідти втік й чекав патрульних на Капушанській. Разом із заявником вони виїхали на місце пригоди, де він вказав на імовірного учасника бійки, тому останнього запросили до Ужгородського ВП для з'ясування обставин, повідомляє прес-служба Патрульної поліції Ужгорода та Мукачева.

Інший виклик надійшов близько 3:20, теж на вулицю Льва Толстого. Юнак, у шоковому стані, повідомив, що невідомі особи нанесли йому тілесні ушкодження, а коли він почав кликати на допомогу – втекли. Патрульні розпочали пошук винуватців, а хлопця доправили до місцевого відділку для написання заяви.

Втретє патрульних викликали о 4:00, заявник повідомив, що на Льва Толстого чути постріли. Безпосередньо на місці події, полісмени знайшли непритомного чоловіка з тілесними ушкодженнями голови та відразу викликали швидку. 

На місці події за вказаною адресою поліцейські виявили пістолет “Zoraki” з чотирма набоями, а також сліди крові. У ході розслідування працівники поліції встановили, що внаслідок інциденту постраждав 27-річний мешканець села Ключарки Мукачівського району. На даний час він знаходиться в лікарні. За фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України (Хуліганство). Правоохоронці з'ясовують усі обставини справи та встановлюють осіб, причетних до події, повідомляє ГУНП у Закарпатській області.

Про Захід