Перечинець здав до поліції нунчаки

Опубліковано:

Закарпатці здали до поліції холодну та мисливську зброї, боєприпаси та гранату. Усі предмети правоохоронці вилучили та направили на проведення експертизи.

Вчора, до поліції Перечина місцевий житель приніс два саморобних ножа, стільки ж пар нунчаків та 202 набоїв до нарізної зброї калібру 5,45 мм. Так, житель с. Уклин здав до Свалявського відділення поліції обріз гладкоцівкової рушниці. Обидва чоловіки пояснили правоохоронцям, що зазначену зброю знайшли в лісах Закарпаття.

Також небезпечну знахідку виявив у лісі житель Воловецького району про, що повідомив в поліцію. Чоловік знайшов гранату вкриту корозією без маркувальних позначень. На місці знахідки чергує наряд поліції та чекають на приїзд вибухотехніків.

Усі предмети правоохоронцями вилучено та направлено на проведення експертизи.

Нагадуємо, для того, щоб здати зброю, достатньо звернутися до органів Національної поліції. Поліція нагадує громадянам, які добровільно принесуть свої арсенали, відповідно до ст.263 Кримінального кодексу України уникнуть кримінальної відповідальності. Після відповідної перевірки, якщо зброя не числиться у розшуку, громадяни, які добровільно здали її під час місячника, можуть офіційно її зареєструвати. Місячник добровільної здачі зброї триватиме до кінця жовтня. За всіма питаннями звертатися до підрозділів дозвільної системи або органів поліції за місцем мешкання.

Відділ комунікації
поліції в Закарпатській області

Про Захід