На Рівненщині закарпатець зі свого земляка зробив раба

Опубліковано:

Мешканцю Закарпатській області інкримінують незаконне позбавлення волі людини. 

Закарпатець використовував свого земляка, як працівника в господарстві, а потім зв'язав і перевіз його з Рівненської області в Тернопільську. Сталося це через фінансові питання, повідомляє “112 УА”.

Свого часу чоловік позичив знайомому велику суму грошей. Але повернення боргу не дочекався і запропонував земляку відпрацювати борг у нього на господарстві в Рівненській області. Відпрацювавши кілька місяців, чоловік заявив, що припиняє роботу, оскільки вважає, що борг повністю відпрацював.

Позичальник з цим не погодився і закрив працівника спочатку в своєму погребі, де періодично його бив, а потім, зв'язавши йому руки і ноги пластиковими хомутами, посадив в Mercedes і привіз до свого знайомого в м Кременець на Тернопільщині.

Зв'язаного незнайомого чоловіка помітили сусіди, які і викликали поліцію. Постраждалого доставили в травматологічне відділення лікарні. Медики констатували у нього рвану рану лобної ділянки голови, забій м'яких тканин обличчя, рук, грудної клітини і перелом пальця на руці.

Підозрюваний зізнався у скоєному, але давати будь-які пояснення відмовляється. Зараз вирішується питання про оголошення йому підозри та обрання міри запобіжного засобу.

Про Захід