В Ужгороді стартував Міжнародний турнір з дзюдо

Опубліковано:

У суботу, 7 жовтня, в ужгородському спорткомплексі “Юність” розпочався Міжнародний турнір з дзюдо “Кубок Закарпаття”.

Традиційно змагання розпочалися з урочистого відкриття на яке завітали почесні гості – заступник Ужгородського міського голови Ігор Фартушок, президент Федерації дзюдо Закарпаття Юрій Ігнатко, почесний президент Федерації Федір Харута, старший тренер збірної команди Закарпаття із дзюдо Віктор Калінін та інші.

За регламентом змагання проходитимуть протягом двох днів у різних вагових категоріях. Цього року на турнір зібралося близько 260 учасників з різних куточків України, а також з-за кордону: команди дзюдоїстів представили Чехія, Хорватія, Грузія, Молдова, Румунія, Словенія та Словаччина.
Переглянути двобої дзюдоїстів до спорткомплексу прибув і міський голова Богдан Андріїв, який відзначив, що рівень змагань щороку зростає.

Тож сьогодні визначаться переможці у категорії до 60 кг юнаки та до 52 кг дівчата (початок фінального блоку та нагородження о 16.30). А у неділю на глядачів чекає ще більш захоплююче дійство – змагання між юнаками у категоріях від 66 до 90+ кг та серед дівчат від 57 до 70 кг (початок фінального блоку та нагородження о 16.00).

Усіх запрошуємо на цікаве спортивне дійство!

Про Захід