Пожежа в Яківському: згоріли дрова та бетономішалка

Опубліковано:

07 жовтня о 04:36 до свалявських рятувальників  надійшло повідомлення про пожеж у в с. Яківське. Горіла надвірна споруда. Про це за номером 101 рятувальників сповістила власниця дворогосподарства, інформує У ДСНС у Закарпатській області.

На момент прибуття чергових відділень 9-ї державної пожежно-рятувальної частини та вогнеборців місцевої пожежної команди с. Поляна горіла майже вся покрівля споруди, також розповсюдженню полум'я сприяло те, що в будівлі знаходилась велика кількість дров. Бійці ДСНС локалізували пожежу о 04:59 та повністю ліквідували її о 05:23. Загалом над ліквідацією працювало 10 рятувальників та 3 одиниці техніки.

Внаслідок пожежі знищенопокрівлю на площі 30 кв. м та дрова, що знаходились у середині споруди. Також пошкоджено бетономішалку.

Як з'ясувалось, перед тим господиня будівлі зібрала золу та попіл  з каміна у житловому будинку та віднесла у господарчу споруду, для того, аби у подальшому використати її як добриво для рослин. Вочевидь, зола ще продовжувала тліти, тож вона і спричинила загорання у споруді.

Збитки та причина пожежі встановлюються.

Травмованих і загиблих на пожежі не було.

 

 

 

Про Захід