П’яний виноградівець їхав по “зустрічці”

Опубліковано:

Співробітники груп реагування патрульної поліції Закарпаття за минулу добу задокументували трьох п'яних водіїв, один із яких їхав зустрічною смугою, наражаючи на небезпеку всіх учасників дорожнього руху.

Вчора, 4 жовтня, у Виноградові працівники поліції зупинили автомобіль “Audi”, який їхав райцентром по зустрічній смузі. Під час спілкування із водієм, правоохоронці відчули різкий запах алкоголю. Медобстеження показало 2,4 проміле алкоголю в його крові.

Водія “Mercedes Sprinter” на керуванні в нетверезому стані спіймали після ДТП в Іршаві. В його машину в'їхав “Volkswagen” після грубого порушення правил дорожнього руху. Водія “Mercedes” освідчено, у нього виявлено 2,2 проміле алкоголю.

Крім цього за порушення правил дорожнього руху співробітники групи реагування патрульної поліції Міргірщини зупинили “ВАЗ-2108”. У водія виявили 1,26 проміле алкоголю.

Усі складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування в стані алкогольного сп'яніння) буде направлено в суд для прийняття остаточного рішення.

Відділ комунікації 
поліції Закарпатської області

Про Захід