В Ужгороді стартував конкурс дитячого малюнку «Безпечна Україна»

Опубліковано:

Розпочато онлайн-голосування, яке визначить трійку переможців конкурсу дитячого малюнку “Безпечна Україна”. Конкурс присвячений мужності українських бійців, які стоять на сторожі безпеки та захисту цілісності України.  У рамках конкурсу, який проводиться до Дня захисника України, на адресу ПАТ “Закарпатгаз” надійшли роботи  учнів загальноосвітніх шкіл області віком від 6 до 14 років.

Відповідно до умов конкурсу, за результатами відбіркового етапу, 20 найкращих робіт розміщені для онлайн-голосування. Автори трьох робіт, які наберуть найбільшу кількість голосів, отримають цінні подарунки від компанії, окрім того роботи разом із благодійною допомогою від “Закарпатгазу” будуть передані бійцям у зону проведення АТО, інформує прес-служба ПАТ “Закарпатгаз”.

Серед цінних подарунків будуть розіграні: смартфон Samsung J2, навушники та павербанки (зовнішні акумулятори). Усі інші учасники конкурсу гарантовано отримають заохочувальні подарунки.

Окрім того, під час онлайн-голосування, яке триватиме до 12 жовтня, усі бажаючі зможуть оглянути малюнки молодих митців у Центрі обслуговування клієнтів ПАТ “Закарпатгаз” за адресою: м. Ужгород, вул. Погорєлова, 2.

Хто стане переможцем, залежить від кожного з вас. Віддайте свій голос за автора малюнку, який вам найбільше сподобався. Для цього спочатку перегляньте усі малюнки. Ви можете проголосувати за кілька авторів, проте віддати голос за одного й того ж учасника – тільки один раз!

Підтримайте молодих митців, перейшовши за цим посиланням!

 

 

Про Захід