У Луцьку на залізничному вокзалі п’яні хулігани напали на пасажирів (Фото, Відео)

Опубліковано:

У Луцьку на залізничному вокзалі на пасажирів  напала компанія нетверезих молодиків.

Бійка сталася в четвер, 5 жовтня, інформує “Волинь Post”.

Очевидці розповіли, що кілька хлопців стояли на пероні і чекали потяг. До них причепилась компанія молодиків, які були п'яними. Через якийсь час у хід пішли кулаки. 

Постраждалі викликали патрульних. Нападники почали втікати. Дехто з них заскочив у потяг Ковель – Москва. Однак, поліцейські встигли їх затримати. 

Біля залізничного вокзалу зібралось багато “глядачів”. Поки патрульні намагались посадити в машину одного з “найактивніших” нападників, навколо бігала його нетвереза дружина і погрожувала всім розправою. За її словами, поліцейські не мають права зачіпати її чоловіка, адже він не в чому не винен. 

Чоловік у свою чергу також не скупився на лайливі слова як у бік патрульних, так і в бік хлопця, якого нещодавно бив. 

У постраждалого хлопця – порвана куртка. Він розповів, що поки він разом із друзями чекав потяг, до них причепились нетверезі хулігани, а через якийсь час полізли з кулаками. Він і викликав поліцію. Також правоохоронців викликав працівник залізничного вокзалу. 

“В оцих двох, що забрала поліція, були квиточки на потяг з Луцька до Рожища. Вони в неадекватному стані, випивші. Стояла збоку компанія, і вони до них причепились, що ті на них не так дивляться. Побили хлопцю окуляри, порвали куртку. Вони зараз їдуть писати заяву. Жінка, яка з ними була, також скакала битись. Били хлопців. Я викликав поліцію. Їх знімали з потяга. Якби вони до Рожищ їхали, то ще б вагона рознесли, вони ж неадекватному стані”, – розповідає чоловік.


 

 

Про Захід