Що на Прикарпатті робить міністр культури

Опубліковано:

Голова Івано-Франківської ОДА Олег Гончарук зустрівся із міністром культури України Євгеном Нищуком, який із робочою поїздкою прибув на Прикарпаття. Участь у розмові також взяли заступник голови ОДА Ігор Пасічняк, начальник управління культури, національностей та релігій облдержадміністрації Володимир Федорак.

Вітаючи посадовця, Олег Гончарук зауважив, що його приїзд до Івано-Франківська є виявом поваги та шани до Героя Небесної сотні, уродженця міста Романа Гурика, адже саме учаснику Революції Гідності, життя якого обірвалося на вулиці Інститутській у лютому 2014 року, мало би виповнитися 23 роки, повідомляє “ЗУНР”.

Спілкуючись із Євгеном Нищуком, голова ОДА розповів про стан справ у галузі культури, зокрема, проведення на теренах краю численних мистецьких фестивалів.

Як приклад обопільної співпраці у рамках проведення мистецьких заходів, Олег Гончарук відзначив поєднання святкування Міжнародного мистецького фестивалю країн Карпатського регіону “Карпатський простір” та Дня Івано-Франківська.

Про Захід