Львівські ДФС-ники провели 359 перевірок з питань порушення законодавства про працю

Опубліковано:

Як повідомили в управлінні податків і зборів з фізичних осіб ГУ ДФС у Львівській області за січень – вересень 2017 року проведено 359 перевірок фізичних та юридичних осіб з питань порушення законодавства про працю. Порушення встановлені у 197 випадках, донараховано 60,8 млн.грн. податків і зборів, в тому числі ПДФО – 18,9 млн.грн., єдиний соціальний внесок – 41,9 млн.гривень.  

Крім цього, в результаті координації спільних дій з ГУ Держпраці у Львівській області впродовж вересня цього року проведено 7 спільних фактичних перевірок суб'єктів господарської діяльності з питань дотримання роботодавцем законодавства щодо укладення трудового договору, оформлення трудових відносин з працівниками (найманими особами).

За результатами проведених спільних перевірок по 2 суб'єктах господарювання встановлено використання праці найманих працівників без належного оформлення згідно чинного законодавства. Матеріали фактичних перевірок скеровано в ГУ Держпраці у Львівській для прийняття рішення відповідно до Кодексу законів про працю України (КЗпП).

Про Захід