Третє місце вибороли закарпатські юні лісівники на Всеукраїнському зльоті

Опубліковано:

На ХІ Всеукраїнському зльоті шкільних лісництв представити Закарпаття вже вкотре випала учням Кам'яницького шкільного лісництва, які перемогли вже третій рік поспіль на обласних змаганнях. Захід відбувався з 27 по 29 жовтня в м. Житомир, на базі агроекологічного університету за сприяння Житомирського обласного управління лісового і мисливського господарства.

– Головне завдання шкільного лісництва – виховати розумного, дбайливого, люблячого господаря лісу! – наголошують організатори XI Всеукраїнського.

Саме така задача покладена на діяльність кожного гуртка шкільного лісництва.

Програма з'їзду була поділена на два етапи:

– Презентація діяльності шкільного лісництва.

– Захист науково – дослідницької роботи. Цьогоріч команду юних лісівників ДП”Ужгородське ЛГ Представила команду юних лісівників Кароліна Кичка, яка презентувала учасникам виконання та захист науково-дослідницької роботи в секції:  “Особливості вирощування, розмноження та догляду деревних культур в учнівських лісництвах регіонів України” і розповіла про шляхи збільшення кількості самосіву дугласії зеленої в Кам'яницькому лісництві ДП Ужгородське лісове господарство. Надіюсь наступного року ми краще підготуємось і переможемо”, – розповів наставник школярів-лісівників, помічник лісничого Кам'яницького лісництва “ДП Ужгородське ЛГ” Олексій Кузнєцов.

За свою дуже цікаву презентацію та високий рівень виконання вихованка Кам'яницького шкільного лісництва Кароліна Кичка зайняла ІІІ місце. Хочеться подарувати організаторам за чудову підготовку, гостинність, та насичену програму. Окрим того, пiд час зборів юні лісівники висадили”Алею єдності лісівників України” та відвідали Музей космонавтики й ознаймилися з небесними тілами.

Всі призери отримаи дипломи та пам'ятні подарунки в урочистій обстановці в рамках Всеукраїньского зльоту шкільних лісництв.

Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ

Про Захід