Поліція затримала мукачівця, який майже місяць ховався від слідства

Опубліковано:

Працівники поліції Мукачева затримали 41-річного підозрюваного, який розшукувався за скоєння двох кримінальних правопорушень. Слідство у цих справах вже завершено, матеріали передані до суду. Мукачівець наразі перебуває під цілодобовим домашнім арештом.

41-річний житель Мукачева підозрюється у скоєнні одразу двохкримінальних правопорушень, передбачених чч. 2 ст. 342 та 345Кримінального кодексу України. Це опір працівникові правоохоронногооргану та умисне заподіяння легких тілесних ушкоджень під час виконанняним службових обов'язків.

В серпні підозрюваний, який був напідпитку, під час сварки вдарив свою співмешканку. Про це жінка повідомила правоохоронцям. На місце подіїприбув екіпаж патрульної поліції.

Підозрюваний при спілкуванні з працівниками поліції погрожував їм, викрикував нецензурні слова, пручався, зірвав нагрудну камеру правоохоронця тощо. На вимоги інспекторів припинити незаконні дії чоловікне реагував та чинив активний опір поліцейським. При затриманні один з поліцейських отримав легкі тілесні ушкодження”, – прокоментував старший слідчий Мукачівського відділу поліції.

Мукачівець майже місяць переховувався від органів досудовогорозслідування, його оголосили в розшук. Дільничний розшукав та затримавпідозрюваного. Щодо нього обрано запобіжний захід – цілодобовийдомашній арешт. Слідчий вже завершив досудове розслідування у цій справіта передав матеріали справи до суду.

 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

Про Захід