19-річний мукачівець викрав з гуртожитку чотири тумби та продав їх сусідові

Опубліковано:

Працівники кримінальної поліції затримали 19-річного мукачівця, який викрав з кімнати гуртожитку чотири тумби та продав їх своєму сусідові. Поліція за даним фактом відкрила кримінальне провадження, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Із повідомленням про крадіжку до поліції Мукачева звернувся комендант гуртожитку, що по вулиці Михайла Токаря. Заявник повідомив, що з кімнати, в якій наразі ніхто не мешкає, невідомий викрав чотири тумби, вартість яких 2 тисячі гривень.

За фактом даної крадіжки поліція розпочала кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України. В ході розслідування цієї справи, 
працівники кримінальної поліції встановили особу крадія, ним виявився 19-річний мешканець вказаного гуртожитку. Цей хлопець вже має умовну судимість за скоєння майнового злочину.

“Як з'ясувалось, підозрюваний бачив, як до гуртожитку до однієї з кімнат завезли меблі, тож вибравши момент, зламав замок, викрав звідти тумби та продав їх сусідові. Крадене майно вилучено. Слідство у цій справі продовжується,” — розповідає слідчий Мукачівського відділу поліції.

 

 

Про Захід