В Україну йде похолодання: обираємо стильний верхній одяг

Опубліковано:

Як поєднати красу та комфорт? Актуальне питання для багатьох представниць прекрасної статі напередодні холодного сезону 2017-2018. Адже вибір одночасно стильного, теплого та комфортного верхнього одягу – завдання не з легких.

Саме для таких цілей, декілька років підряд, сучасні дизайнери випускають у свої колекціях нові моделі курток – парок, які стали абсолютним must-have для холодної пори року. Що ж необхідно знати про їхню покупку та як обрати по-справжньому якісну річ?

Головним моментом є вибір якісної парки. Більшість моделей виконана із поліестру чи нейлону, які не пропускають вологу та холодне зимове повітря. Що стосується внутрішньої частини парки – підкладки та наповнення, то вони повинні бути виконаними з натуральних матеріалів – хутра, пуху та пера, що більш теплозберігаючі, або синтепону, який є більш практичним та легко переться у пральній машині.

Не менш важливим є дизайн. Сьогодні можна знайти парки у різноманітних кольорових варіаціях та фасонах. Проте модні експерти радять обирати практичні моделі у базових нейтральних кольорах: чорному, сірому або темно-зеленому. Такі тканини важко забруднюються та будуть гармонійно поєднуватися із кожним гардеробом.

При виборі нової парки слід враховувати стиль інших речей, з якими вона буде носитися. До прикладу, така зимова куртка повинна пасувати до шапки чи теплого шарфу, або підходити під колір взуття.

Окрім цього, щоб парку було комфортно носити навіть у сильні морози, її слід купувати на пів розміру більше, ніж зазвичай. Під неї повинен легко одягатися теплий в'язаний светр, джемпер або кардиган. Тому в процесі вибору куртку обов'язково потрібно приміряти або уважно вивчати розмірну таблицю у вибраному інтернет-магазині.

Сьогодні ціни на якісні жіночі та чоловічі парки варіюються від 1200 до 5000 грн. Ціна куртки залежить не лише від якості використаних матеріалів, довжини виробу, а й популярності окремого бренду. Тому, аби не переплачувати, варто шукати знижені ціни на сезонний одяг в інтернеті.

До прикладу, на крупному мультибрендовому порталі Скидочник, можна знайти безліч знижок та розпродажів на сезонний жіночий та чоловічий одяг від найбільших інтернет-магазинів країни та зекономити до -40% виділеного бюджету на шопінг.

 

Про Захід