Виноградівець возив з собою в автівці балаклави, набої та зброю

Опубліковано:

Під час санкціонованого судом обшуку за місцем проживання підозрюваного у майнових злочинах 36-річного мешканця села Тросник, працівники Виноградівського відділення поліції, разом з працівниками сектору кримінальної поліції, виявили та вилучили зброю та наркотики.

Вдома фігурант кримінальних проваджень зберігав пістолет, резинову палку, прилади нічного бачення, а також газовий балончик.

У його ж автомобілі Volkswagen, припаркованому на дворогосподарстві, поліцейські виявили та вилучили матерчаті балаклави, чотири магазини для набоїв, а також дві коробки з набоями різного калібру.

Крім усього цього у своєму помешканні правопорушник зберігав ще й наркотики. Під час обшуку, за ухвалою Виноградівського районного суду, у нього знайшли та вилучили поліетиленовий пакет та коробку з марихуаною, загальною вагою близько 150 грамів, 80 сухих пагонів конопель, вагою 200 грамів, а також 1 ростучу рослину, схожу на наркотичну.

Виноградівська поліція розпочала за даними фактами одразу два кримінальні провадження. Перше – за статтею 263 Кримінального кодексу України (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Друге – за статтею 309 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

Вилучене – направили на експертизу. Слідчі дії у справах – тривають. Відносно підозрюваного вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

Відділ комунікації
поліції Закарпатської області

 
 

 

Про Захід