Розпочали капітальний ремонт траси державного значення (Фото)

Опубліковано:

У понеділок (25.09) турецька автодорожня компанія ТОВ “Онур Конструкціон Інтернешнл” почала капітальний ремонт траси державного значення “Нижні Ворота – Воловець – Міжгір'я”.

– Роботи йдуть від перевалу над Волівцем (поблизу газокомпресорної станції) у бік Нижніх Воріт, – повідомляє Геннадій Москаль. – Дорожники почали знімати фрезою верхній шар дорожнього покриття, на який згодом буде вкладатися суцільний асфальт. Для виконання запланованих робіт ТОВ “Онур” побудувало поблизу Воловця новий сучасний асфальтний завод, а також завод для виготовлення асфальтно-бетонної суміші. До кінця цьогорічного “дорожнього сезону”, якщо дозволить погода, “Онур” прокладе суцільний асфальт від Нижніх Воріт до Волівця, а наступного року продовжить роботу до Міжгір'я.

Ця автомобільна траса збігається з одним із найбільших туристичних маршрутів на Закарпатті, який веде від траси “Київ – Чоп” до Синевирського озера з Реабілітаційним центром для бурих ведмедів, Колочави з її музеями, а також численних лижних підйомників на Міжгірщині та Воловеччині. Джерело фінансування робіт – дорожній експеримент (надходження від перевиконання Закарпатською митницею ДФС планових показників).

Про Захід