Житель Мукачівщини возив з собою в машині наркотики та металевий кийок

Опубліковано:

Поліцейські групи реагування патрульної поліції у с. Зубівка Мукачівського району виявили правопорушника, який за кермом перебував у стані алкогольного сп'яніння. Під час огляду у водія вилучили наркотичні речовини та телескопічний металевий кийок. За вказаними фактами відкрито кримінальні провадження

23 вересня вночі поліцейські групи реагування патрульної поліції у селі Зубівка зупинили для перевірки автомобіль марки “ЗАЗ-Таврія”. За кермом перебував 20-річний мешканець сусіднього села Софія. Водій перебував у стані алкогольного сп'яніння.

Окрім того, під час огляду транспортного засобу, правоохоронці знайшли і вилучили з автомобіля металевий телескопічний кийок, який відноситься до холодної зброї. В матерчатій сумці власника машини поліцейські виявили 2 пакети з наркотичною речовиною “Нацвай”, вагою 7 грамів,  паперовий згорток  з марихуаною, вагою 3 грами, а також пластмасову баночку з таблетками коричневого кольору, в кількості 8 шт.

Вилучене направили для експертизу. За вказаними фактами відкрили два кримінальні провадження за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України (Незаконне зберігання, перевезення наркотичних засобів або їх аналогів без мети збуту) та за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або  вибуховими речовинами). Також водію інкримінують правопорушення за статтею 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Керування транспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння). Триває досудове розслідування.

Відділ комунікації

поліції Закарпатської області

Про Захід