День міста: в Ужгороді стартував мотозаїзд байкерів-ветеранів (фото)

Опубліковано:

Мотозаїзд “усіх часів та народів” рушив Ужгородом

Мотозаїзд до Дня Ужгорода сьогодні зранку за участі понад півсотні власників двоколісних коней рушив з площі Народної до парку “Під замком”.

До заїзду центральною частиною міста за маршрутом пл. Народна – вул. Довженка – пл. Поштова – вул. Корятовича – вул. Собранецька – вул. Закарпатська – вул. Загорська – вул. І. Франка – вул. Митна – пл. Дружби Народів – пр. Свободи – вул. М. Заньковецької – вул. Грушевського – вул. Минайська – пл. Ш. Петефі – вул. Мукачівська – вул. Підградська долучилися учасники мотоклубів Закарпаття. Погода не стала мотоциклістам на заваді.

“Мій “Урал” початку 80-х років минулого сторіччя не боїться ані дощу, ані іншої негоди. Це витривалий транспортний засіб, один з кращих зразків тодішнього автопрому. До речі, це перша модель, максимально наближена до німецького “BMW”, – розповів член ужгородського ретромотоклубу Юрій Руснак.

Унікальні мотоцикли, найстаршому з яких виповнилося понад 60 років, близько години експонувалися на площі Народній. Там мотолюбителі розповідали про свої транспортні засоби, спілкувалися із однодумцями та влаштували справжній мотопарад ретро-мотоциклів, сучасних спортивних та шосейних байків, кожен з яких має свою історію і, судячи із реву моторів, свій неповторний характер.

Вже на фініші заїзду у парку “Під замком” відбудеться виставка ретро-мотоциклів, там розгорнуть гастрономічну локацію, а на сцені відбудеться концерт за участі гуртів “Снек Сіті Рок”, “Текіла Бенд”, “ГітАрсен”, “Мобі Дік”.

Прес-служба Ужгородської міськради

Про Захід