Мукачівець торгував тротиловими шашками

Опубліковано:

По вул. Великогірній у Мукачеві 45-річний чоловік намагався продати дві тротилові шашки. Вибухонебезпечні предмети поліцейські вилучили. За фактом незаконного поводження з вибуховими речовинами відкрито кримінальне провадження 

До  чергової  частини Мукачівського  відділу поліції надійшло повідомлення про те, що по вул. Великогірній у Мукачеві невідомий чоловік намагається продати вибухонебезпечні предмети.

На місці поліцейські слідчо-оперативної групи з`ясували, що раніше судимий 45-річний чоловік намагався продати своєму знайомому два предмети з надписом “Тротилова шашка 400гр”. Як правопорушник пояснив правоохоронцям, ці предмети він знайшов неподалік військового полігону у Мукачеві.

Небезпечні шашки правоохоронці вилучили і направили для дослідження до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУНП в Закарпатській області. За вказаним фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або  вибуховими речовинами). Тривають досудові перевірки.

Відділ комунікації

поліції Закарпатської області

Про Захід