Дальнобійник-іноземець спробував підкупити берегівських поліцейських

Опубліковано:

Іноземець намагався домовитись з працівниками групи реагування патрульної поліції щодо не накладання на нього адміністративного стягнення. За фактом порушення відкрито ще й кримінальне провадження

Сьогодні, 23 вересня, вранці до чергової частини Берегівського відділу поліції надійшло повідомлення від інспектора Групи реагування патрульної поліції щодо спроби їх підкупити.

На місце інциденту виїхала слідчо-оперативна група. Як з'ясували слідчі, порушник – громадянин іншої держави, рухаючись на вантажному автомобілі з напівпричепом, порушив вимоги дорожнього знаку “Рух вантажних автомобілів з масою понад 8 тон заборонено”. Інцидент трапився у м. Берегово, на вул. Стефаника.

Факт порушення правил дорожнього руху зафіксували працівники поліції. Під час винесення постанови про адміністративне правопорушення, водій спробував домовитись з правоохоронцями. За не накладення на нього адмінстягнення, порушник запропонував поліцейським 50 євро. Про це правоохоронці проінформували чергову частину.

Наразі, за даним фактом вже відкрито кримінальне провадження за статтею 369 Кримінального кодексу України (Давання хабара). Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п'ятисот до семисот п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Слідство у справі триває.

Відділ комунікації

поліції Закарпатської області

Про Захід