Мукачівець попався поліції з марихуаною та екстрактом опію – для власних потреб

Опубліковано:

Під час поверхневого огляду поліцейські Мукачівського відділу поліції  вилучили у 36-річного чоловіка два поліетиленові пакети з марихуаною та чотири шприци, ймовірно, з екстрактом опію. Наркотичні речовини направлено на експертизу. За фактом зберігання наркотичних засобів відкрито кримінальне провадження.

 

Вчора, близько 15.00, по вул. Росвигівській у Мукачеві поліцейські помітили чоловіка, який поводився підозріло. Під час поверхневого огляду у мукачівця правоохоронці виявили наркотичні речовини. У кишенях куртки перехожий ховав два поліетиленові згортки з сухою подрібненою речовиною,  схожою  на “марихуану”, вагою  близько 10 грамів. Окрім того, в чоловіка виявили 4 одноразові шприци із запаяними кінцями з речовиною коричневого кольору, схожою на екстракт опію.

Зі слів 36-річного мукачівця, наркотичні речовини він зберігав для власного вживання. Походження заборонених наркотиків мукачівець пояснити відмовився.

За фактом незаконного зберігання наркотичних засобів без мети збуту слідча Мукачівського відділу поліції відкрила кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України. Вилучені речовини направлено на експертизу. Тривають досудові перевірки.

Відділ комунікації

поліції  в Закарпатській області

Про Захід