П’яний ужгородець віз троє діток та вагітну дружину

Опубліковано:

Поліція в Ужгородському районі спіймала водія “ВАЗ-2106”, який сів за кермо в стані алкогольного сп'яніння. Крім цього випадки керування п'яними водіями зафіксовані в Хустському та Перечинському районах.

На автодорозі в селі Концово Ужгородського району ввечері працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль “ВАЗ-2106”, на якому не підсвічувався задній номерний знак. За кермом перебував 37-річний житель села Руські Комарівці Ужгородського району. Разом з ним їхала вагітна дружина й троє діток. Попри те, водій був у стані алкогольного сп'яніння. Чоловіка доставили для медосвідчення в Ужгородський наркодиспансер, де виявили в нього 1,6 проміле алкоголю. Що цікаво, водійське посвідчення від цього водія вже вилучили раніше за керування в стані алкогольного сп'яніння. Нагадаємо, що на початку тижня зафіксовано аналогічний випадок, але тоді закарпатець віз дітей з 3,2 проміле алкоголю в крові.

Крім цього за минулу добу групи реагування патрульної поліції спіймали п'яних водіїв у селах Ракош та Копашнево Хустського району та в місті Перечин.

Усі складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування в стані алкогольного сп'яніння) буде направлено в суд для прийняття остаточного рішення.

Відділ комунікації
поліції Закарпатської області

Про Захід