П’яна автоаварія у Мукачеві: пасажир у реанімації, водій втік (Фото)

Опубліковано:

Водій автомобіля марки “Daewoo Lanos” не впорався з керуванням і наїхав на кільцевий бордюр по вулиці Миру в Мукачеві. Непритомного пасажира автомобіля з важкими травмами доставили до лікарні, водій з місця ДТП втік. За фактом аварії відкрито кримінальне провадження.

Ввечері, близько 21.00, до чергової частини Мукачівського відділу поліції надійшло повідомлення про автомобільну аварію. У машині перебував непритомний чоловік на пасажирському сидінні, водія за кермом не було.

На місці ДТП поліцейські слідчо-оперативної групи з'ясували, що водій, заїжджаючи на перехрестя з кільцевим рухом, не впорався з керуванням і наїхав на перешкоду – кільце. В результаті зіткнення машині сильно пошкодило лівий бік. 38-річний пасажир отримав численні травми, його госпіталізували до реанімаційного відділення лікарні.

Водія на місці аварії не було. Однак поліцейські встановили, що за кермом міг перебувати 31-річний товариш потерпілого. Чоловік на момент приїзду медиків був на місці пригоди та перебував у стані алкогольного сп`яніння. Від медичного освідчення він відмовився. Слідчий відкрив кримінальне провадження за ознаками част.2 ст.286 Кримінального кодексу України – Порушення правил безпеки дорожнього руху. Автомобіль поміщено на спецмайданчик Мукачівського відділу поліції. Тривають досудові перевірки.

Відділ комунікації
поліції в Закарпатській області

Про Захід