Сьогодні в Ужгороді представники різних народів покажуть свої національні «фішки» на міжнародному фесті «Beauty around me»

Опубліковано:

Офіційне відкриття фестивалю “Beauty around me” стартувало вчора ввечері. Задля участі у заході до Ужгорода приїхали молоді активісти з чотирьох континентів та великої кількості країн світу: США, Марокко, Індії, Нігерії, Єгипту, Зімбабве, Гани, Йорданії, Угорщини, Словаччини тощо. У фестивалі також беруть участь іноземні студенти, які навчаються в УжНУ, та волонтери Корпусу Миру з США. Гасло фестивалю – “Єдині в розмаїтті” – націлене зруйнувати стереотипи та поглибити толерантність людей через обмін унікальними та яскравими традиціями різних народів.

Вчора, як ми вже зазначали, в Ужгороді відбулося урочисте відкриття фестивалю. Сьогодні ж на площі Театральній пройде основна частина заходів. Із 15.00 там запрацюють локації, які представлятимуть різні культури. На гостей свята чекатимуть різноманітні ігри в міжнаціональних командах, майстер-класи, ярмарок культур, цікаве спілкування тощо. Також можна буде приміряти національний одяг учасників фестивалю, скуштувати традиційні страви та напої, оглянути предмети побуту, навчитися пісням і танцям, – повідомляє прес-служба Ужгородської міської ради.

Про Захід