У Букові шестикласник обікрав сусідський дім

Опубліковано:

У селі Букове Виноградівського району шестикласник обікрав чужу оселю, звідки виніс вночі магнітолу вартістю дві тисячі гривень. Юного крадія спіймали працівники поліції, за даним фактом розпочато розслідування, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

У поліцію Виноградівського району звернулася із заявою жителька села Букове. Заявниця повідомила про те, що в її будинок, в якому на даний час ніхто не проживає, проникли вночі через вікно невідомі особи й винесли магнітолу. Сума заподіяних збитків склала близько 2000 гривень.
Крадіжку з оселі розкрили працівники сектору реагування патрульної поліції Виноградівського району. Правоохоронці встановили, що будинок заявниці обікрав школяр-шестикласник із села Велика Копаня Виноградівського району. 
У діях юнака поліція вбачає ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення). Речовий доказ – крадену магнітолу вилучено й буде повернуто власниці. Правоохоронці перевіряють юного фігуранта справи на причетність до скоєння інших аналогічних злочинів.

 

 

Про Захід