Міський голова Рівного зробив “показовий жест” і хоче “скачати” 100 тисяч

Опубліковано:

Нагадаємо, що суперечки навколо приміщень у самісінькому центрі парку Шевченка в Рівному, відомих колись як кафе “Пательня” або “Домінус”, тривали не один рік.

Власник хотів отримати землю під ними, а місто – через суди не дозволило цього. Дійшло до особистих звинувачень: міський голова Володимир Хомко під час цих скандальних подій ще у 2015 році повідомив, що подає на власника кафе “Домінус” до суду, бо останній звинуватив мера у вимаганні хабара в 10 тисяч доларів від інвестора. Згодом місто виграло всі суди, тож спершу знесли альтанки на колишньому танцмайданчику, а за тим і кафе, повідомляє “Голосно”.

Зараз на тому місці облаштували клумбу. За словами міського голови Рівного, це показовий жест.

– Зроблено це, щоб ніхто собі навіть думки не мав, що там щось може з'явитися. Там буде просто відпочинкова зона. Я дуже радий, що виграли цей суд. Не те, що мені було образливо, але трохи дивно, що ніхто з громадськості не підтримав. А це набагато більша проблема була, ніж кусочок у “Ліона”. Це могли в центрі парка нахабно вирвати кусок землі, маніпулюючи рішеннями судді. Такого випадку не було за всю історію Рівного! Але відвоювали. Суди всі об'єктивно віднеслися. До самої останньої інстанції. Хоч він (власник ПП “Домінус” – ред.)писав бозна що і звинувачення… Більше того, компанія вибачилася, ще він вибачиться. Зараз проти нього порушена карна справа, за те, що він не вибачився, бо невиконання рішення суду тягне за собою карну відповідальність. А далі в мене заморожена справа до суду ще й на 100 тисяч гривень. Вибачиться, тоді у мене найнятий адвокат і я його доведу. І 100 тисяч гривень ще “скачаю” з нього із величезним задоволенням, – заявив В. Хомко. 

Про Захід