Продається все! Заради тепловізора

Опубліковано:





Два дні, суботу й неділю, в Ужгороді триватиме благодійний гаражний розпродаж, мета якого – зібрати 30 тисяч на тепловізор для військових у зоні АТО. Як зазначають організатори, продавати там можуть всі бажаючі та все, що не заборонено законом.

Докладніше про розпродаж написала волонтер Вікторія Жуйко-Сабо в фейсбук-групі “Ужгород”:

“Про програму благодійного гаражного розпродажу “Тепловізор для солдата”. Триватиме в альпінарії 2 дні: суботу і неділю з 10 до 17. У програмі продаж чудових подарунків, імбирного чаю з тістечками, купа іграшок, хенд-мейду і просто фантастичних речей. А також майстер-класи:

1) У суботу і неділю Надя Жукова робитиме просто фантастичні овечки з шерсті. Кожен зможе не тільки сам навчитися. але і забрати овечку з собою на вдачу у новий рік.

2) Якщо вдасться Сашці Артюхіній домовитися, робитимемо і листівки.

3) А Оля Томашевська має поговорити стосовно виробів із глини.

Також очікуємо музикантів, які зголосяться пограти, аби підійняти настрій. Окремо готується програма для дітей.

ХТО МОЖЕ ВЗЯТИ УЧАСТЬ? Усі, адже це гаражний розпродаж. Продавати можна усе – від раритетних книг і вінтажних суконь, до покришок із зимовим протектором (про наркотики, зброю і інші заборонені чинним законодавством товари навіть не пишемо). ЄДИНА УМОВА: благодійність, адже наша мета – зібрати ще понад 30 тисяч гривень на другий тепловізор. Тобто, кошти за усе, що продають волонтери – йдуть 100% на тепловізор. Інші учасники розпродажу віддають частину прибутку, була пропозиція 50/50, але усі розуміють, що багатьом хзенд-мейдерам треба покрити чималі витрати на матеріали – тому кожен дає стільки, скільки вважає за потрібне.

Ще одне: ті, хто самі продаватимуть свій товар – подумайте про столики чи щось подібне. Чекаємо усіх!


Про Захід