В Ужгороді нагородили кращих спортсменів міста (Фото)

Опубліковано:

Урочисте засідання спортивно-координаційної ради з нагоди Дня фізичної культури і спорту провели сьогодні в Ужгородській міській раді, повідомляє прес-служба Ужгородської міськради.
“Сьогодні ми нагороджуємо кращих спортсменів, які представляють наше місто, наш край на різних міжнародних змаганнях. Зараз тут присутня команда, яка брала участь у 51-х Міжнародних дитячих іграх у м.Каунас (Литва). Вітаю всіх, хто взяв участь у змаганнях, окрема подяка спортсменам, які посіли призові місця, завдяки їм під час нагородження у присутності команд з усього світу звучав Гімн України. Ніколи не зупиняйтеся на досягнутому, рухайтеся до нових здобутків. Щиро дякую і тренерам, які виховали таких чудових спортсменів”, – сказав, зокрема, міський голова Богдан Андріїв. 
Нагадаємо, на змаганнях у Каунасі, де брали участь понад 1,5 тисячі учасників, юні ужгородці показали дуже хороші результати. Так, дзюдоїст Роман-Андрій Міцода здобув бронзову нагороду дитячої “олімпіади”, високим був і загальний рівень результатів команди ужгородських борців. Аліна Баран, Іван Павлючок, Євгеній Соляник зайняли 5-ті місця і лише одна поразка зупинила їх за крок до бронзових медалей. У змаганнях із бігу на 800 м Даніелла Арендаренко у фіналі Б була п'ятою (2.29,14), хлопці у естафеті 4х100м також змагалися у фіналі Б.
Вдало, як ніколи за останні роки, виступили на дитячій “олімпіаді” плавці. Андрій Шерегій на стометрівці з плавання брасом після попередніх запливів мав третій час, а у фіналі став сьомим (1.12,33), він же здобув третій результат у фіналі Б на 50-метрівці брасом. Світлана Яночко та Олександра Роман у фіналі змагань 100 м на спині здобули 15, 16 місце та у 50 м на спині – 14, 13 місця. У мікс-естафеті 4х100м вільним стилем команда Світлани Яночко, Олександри Роман, Романа Шерегія, Богдана Мушки стала 5-ю у фіналі Б.
Богдан Андріїв вручив спортсменам грамоти Ужгородської міської ради. За активну діяльність у розвитку фізичної культури і спорту відзначили також журналістку, ведучу програми “Час футболу” на телеканалі “Тиса-1” Олександру Терембець, депутата міськради Євгенія Прозора, викладачів кафедри фізичного виховання і спорту УжНУ Ірину Сущенко та Ольгу Дудаш.

 

Про Захід