Депутати затвердять проект поясів зон санітарної охорони ділянки Поляна Купіль

Опубліковано:

З ініціативи голови облради Михайла Рівіса на розгляд депутатів облради вноситься проект рішення “Про затвердження проекту поясів зон санітарної охорони ділянки Поляна Купіль Полянського родовища мінеральних вод (свердловини № 2 та № 3)”.

Як зазначається в документі, до Закарпатської обласної ради надійшов лист від державного підприємства “Санаторій Поляна” з приводу затвердження проекту поясів зон санітарної охорони ділянки Поляна Купіль Полянського родовища мінеральних вод, де розташовані свердловини № 2 та № 3 в селі Поляна Свалявського району Закарпатської області.

Затвердження таких проектів  здійснюється шляхом прийняття радою рішення відповідно до чинного законодавства України та не потребує залучення бюджетних коштів.

Його мета – врегулювати видобуток підземних вод на Полянському родовищі мінеральних вод.

Проектом передбачено встановлення меж першого, другого та третього поясів зон санітарної охорони свердловин № 2 та № 3, обґрунтовані розміри меж поясів зон санітарної охорони, визначені організаційні та санітарно-технічні заходи відповідно до правового режиму, визначеного чинним законодавством.

Прес-служба Закарпатської облради

Про Захід