Нічних ДТП на Іршавщині побільшало

Опубліковано:





 Через несприятливі погодні умови на території Іршавського району збільшилась кількість дорожньо-транспортних пригод, особливо у вечірній та нічний час. Протягом останнього часу на території району водіями скоєно 4 дорожньо-транспортні пригоди, одна з яких зі смертельними наслідками.

З настанням осінньо-зимового періоду багато водіїв не враховують погодні умови, не замінили ще літню гуму на зимову, їздять без включеного світла. А це часто призводить до аварій.

Так, наприкінці жовтня біля АЗС в с.Лоза серед ночі не розминулись водії двох автівок. Внаслідок ДТП були потерпілі.

У вечірню пору при в′їзді в с.Доробратово водій автомобіля “Жигулі” допустив наїзд на 58-річного пішохода і з місця пригоди зник. Пішохода з тілесними ушкодженнями було доставлено до лікарні, а зниклим водієм зайнялись працівники карного розшуку капітан міліції Михайло Сухан та старший лейтенант міліції Іван Гелетей.

Правоохоронцями було встановлено водія та автомобіль, на якому він скоїв ДТП. Наразі водій спілкується із слідчим, так як за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобами).

Між селами Великий Раковець та Заболотне близько опівночі водій, не врахувавши, що дорожнє покриття слизьке, не впорався із керування і з′їхав у кювет. На щастя, ніхто не потерпів.

Під час дорожньо-транспортної пригода, що мала місце у селі Ільниця, загинув пішохід. Серед ночі водій їхав центральною дорогою села, де скоїв наїзд на 46-річного пішохода, який знаходився у нетверезому стані. Пішохід від отриманих травм помер у лікарні. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобами). Водій, який скоїв ДТП, встановлений, проводиться перевірка.

Правоохоронці звертаються до учасників дорожнього руху з проханням бути максимально уважними та обережними, адже зараз при зміні температури утворюється туман, будуть дощі, що значно обмежить видимість на дорозі.

Віта Горзов
Іршавський РВ УМВС


Про Захід