Міліціонери кажуть, що по нічних вулицях Мукачева неповнолітні не гуляють

Опубліковано:





 За інформацією правоохоронців, останнім часом на вулицях Мукачева спостерігається позитивна тенденція до зменшення, або навіть і повної відсутності неповнолітніх, які бродяжать, розпивають алкогольні напої, палять цигарки, чи без поважних причин не відвідують навчальні заклади міста.
У міліції кажуть що по нічних вулицях Мукачева не ходять п яні та накурені неповнолітні

Рейд, спрямований на виявлення правопорушень, правоохоронці кримінальної міліції у справах дітей провели у вечірній та нічний час. Працівники міліції зайшли майже до кожного кафетерію, комп`ютерних та дискоклубів. На щастя, жодного неповнолітнього з цигаркою чи слабоалкогольним напоєм помічено не було, пише Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС.
Як розповідає начальник кримінальної міліції у справах дітей Мукачівського міськвідділу Василь Соскида, нещодавно проводились подібні заходи щодо продажу алкогольних, слабоалкогольних напоїв, пива та тютюнових виробів особам, які не досягли 18 років. Під час попередніх рейдів 6 приватних підприємців притягнуто до адміністративної відповідальності і на кожного з них накладено штраф у розмірі 6800 грн. На цей раз усі торгові заклади міста були попереджені про відповідальність за вчинення даного правопорушення.
Подібні рейди проводяться міліцією спільно з представниками міської чи районної влади з метою запобігання та недопущення вживання підлітками заборонених речей. Профілактичні бесіди були проведені з організаторами сільських дискотек у с.Горонда та с.Страбичово Мукачівського району, де час від часу правоохоронці фіксують подібні порушення.
– Відпрацювання щодо виявлення дітей у нічних закладах, комп`ютерних клубах, парках, скверах, дворах за розпиванням алкоголю чи з цигаркою в руках, будуть проводитись постійно, – підсумував Василь Соскида.


Про Захід