Львівщиною гастролює шахрай, який виманює гроші, представляючись пораненим бійцем АТО (Фото)

Опубліковано:

Чоловік просить підвезти його до дому та дати грошей.

Про це розповів лікар та волонтер Юрій Дмитришин у Фейсбуці, повідомляє “Форпост”.

“Останніх кілька років маю звичку завжди підвозити людей у формі. Тиждень тому, повертаючись з роботи додому по трасі Чоп-Київ, дивлюсь на виїзді зі Стрия, стоїть військовий з рюкзаком і спиняє авто. Я зупиняюсь, кажу сідайте. Перша фраза “але я не маю грошей”. Кажу, та взагалі не питання. Запропонував води, яблук.

Розказує свою страшну історію про поранення, як у Чернівцях у госпіталі лежав, і їде, щоб побачити діточок, живе в Червонограді. Питаю, а чому не на автобусі, а тут на окружній стояли? Автобус не взяв, бо посвідчення і військовий квиток забув у госпіталі. Ну добре. Доїжджаємо до Львова, а він починає, майже зі сльозою на очах, просити гроші, щоб хоч з чимось до діточок приїхати. Каже, віддам, на картку скину. Кажу не треба, просто дав йому і все.

Сьогодні їду, на виїзді зі Львова знову в формі хтось спиняє машину, зупиняюсь, сідає в машину і знову “але я не маю грошей”. Чую щось знайоме. Я подивився і офігів. Ну, думаю, що буде далі розказувати. Те саме, тільки з львівського госпіталю в Івано-Франківську область, в село, їде. Я послухав хвилин 10-15, а потім кажу а ви зі мною тиждень тому їхали. Він чуть не обкакався. Замовк і ні слова. Я по середині дороги його висадив. Шкода, що спішив на операцію, а так би, як мінімум, потрібно було голого впустити по трасі без форми. Навіть не знаю, як таких моральних виродків краще наказувати”, – йдеться у публікації. 

21106905 1531500456893524 7646296704585467878 n

 
 
 
Про Захід