Автомобіль Toyota Highlander. Витончений позашляховик на всі випадки життя.

Опубліковано:
Оновлений автомобіль Toyota Highlander заявляє про себе, де б ви не були. Елегантний дизайн, якісний інтер'єр і передові технології спрямовані на задоволення всіх ваших очікувань від автомобіля. 
У нашому краї більша частина доріг знаходиться в горах. Для доїзду чи то в ліс, чи гори в будь-яку погоду потрібне авто для таких подорожей. Highlander від Тойота – це горець, який наразі знаходиться в автосалоні ТОВ “Карат Мотор” по вул. Собранецькій 124, має протибуксувальну систему, систему курсової стійкості, допомоги при підйомі вгору та ще багато чим може Вас приємно здивувати.
Потужний Нighlander Toyota з 249 к.с., повним приводом та новою 8-ми ступеневою трансмісією відрізняється економним споживанням палива 9,9 л/100 км в змішаному циклі, можливий також 2,7-літровий двигун. Семимісний позашляховик є не тільки практичним сімейним автомобілем, а й ознакою стилю та надійності. Ми чекаємо. Автосалон працює кожен день.
 

Дізнайся про спецпропозицію на це авто​, завітавши до салону Тойота центр Ужгород “Карат​ Мотор”, м.Ужгород, вул. Собранецька, 124 або телефонуй +38 ( 095) 926-30-00.

Про Захід