Ужгородські рятувальники провели профілактичну роботу у Сторожниці

Опубліковано:

Пожежно-профілактичні відпрацювання населених пунктів Ужгородського району тривають, і сьогодні фахівці ДСНС провели відповідний захід на території с. Сторожниця. Перш за все, рятувальники провели нараду у сільській раді та розповіли присутнім про ризики від необержного поводження із вогнем та нехтування правилами безпеки джиттєдіяльності, інформує У ДСНС у Закарпатській області.

Ознайомили із пожежною статисткою на території району та населеного пункту зокрема. Після вирішення організаційних питань, рятувальники здійснили подворовий обхід під час якого окрім роз'яснень протипожежних правил, з дозволу власників, здійснювали обстеження дворогосподарств на предмет дотримання пожежних правил у побуті.

Господарям показували на що слід звернути увагу та яких заходів вжити для запобігання пожежам у домоволодіннях. Не оминули працівники ДСНС й наймолодших, зокрема, навідалися в дошкільний навчальний заклад, де поспілкувались з дітьми на тему пожеж та причин їх виникнення. Загалом рятувальники обійшли 60 дворогосподарств.

Про Захід