Володимир Панов провів лекцію для представників Києво-Могилянської бізнес-школи

Опубліковано:

Києво-могилянська бізнес-школа провела виїзний модуль в місті Ужгороді. Захід відбувся в приміщенні місцевої “Ilko gallery”.

Метою проведення заходу було ознайомлення  з історико-культурними та економіко-бізнесовими особливостями Закарпаття. Для слухачів КМБС, що з'їхалися з різних куточків України, з лекційними матеріалами виступили туризмознавець, старший викладач Мукачівського державного університету Отокар Касинець та голова ОООРЗ, член Наглядової ради ПрАТ “Єврокар”, Віце-президент Асоціації “Інноваційний розвиток України” Володимир Панов

Перший лектор висвітлив особливості історичного генезису Закарпатської області запропонувавши присутнім тему “Творення ДНК Закарпаття: історико-культурний вимір”.

Голова ОООРЗ Володимир Панов  виступив з презентацією “Закарпаття – лідер економічних перетворень”, в якій ознайомив слухачів КМБС з економічними реаліями регіону. У своїй доповіді голова закарпатських роботодавців акцентував увагу на широкій присутності в області транснаціональних компаній, виробництві унікальної продукції, наявності передумов для впровадження кластерної моделі економіки.

На думку Володимира Панова, економічний потенціал Закарпаття та широка палітра наявних можливостей помножені на унікальне географічне положення регіону є  базовими чинниками, які вже сьогодні роблять найзахіднішу область України флагманом економічних перетворень.

Про Захід