В Ужгороді відбудеться презентація фестивальної версії фільму «МЕЖА»

Опубліковано:
29 серпня о 16:00 в Ужгороді (кінотеатр “Доміон“) відбудеться презентація фестивальної версії словацько-української копродукції “Межа” і творча зустріч з акторами та авторами фільму. Також організатори підготували подарунок для глядачів та гостей — ексклюзивне представлення українського постера стрічки.

Саме закарпатці зможуть одними із перших побачити фестивальну версію словацько-українського фільму “Межа”, який уже вийшов у світовий прокат і користується шаленою популярністю у Словаччині. Гості заходу зможуть особисто поспілкуватись із акторами та продюсером фільму. 

Фільм в Ужгороді особисто представлять актори стрічки Римма Зюбіна, Анди Гриц, Євгеній Лібезнюк та продюсер фільму Андрій Єрмак. 

“Для нас дуже важливо показати цей фільм там, звідки і походить наша історія: з прикордонної Закарпатської області та отримати цей резонанс, почути думки місцевих жителів про кінострічку”, — коментує цю подію продюсер фільму Андрій Єрмак.

Програма презентації:

15:30 – 16:00 Брифінг для ЗМІ у залі кінотеатру за участі творчої команди 
фільму та представників місцевої влади
16:00 – 16:30 Вступне слово продюсера, акторів та запрошених гостей 
16:30 – 18:30 Показ фільму
з 18:30 Cocktail в холі кінотеатру.

“Межа” — це стрічка, про яку ще до офіційного релізу написали видатні світові видання “The Hollywood Reporter” та “Variety”. Цей фільм вперше за багато років представляв Україну в основній конкурсній програмі кінофестивалю у Карлових Варах, що входить до переліку фестивалів категорії “А”. Більше того, саме стрічка “Межа” здобула на фестивалі один із найголовніших призів – Кришталевий глобус за кращу режисерську роботу. 

Великий ажіотаж навколо фільму спричинений не лише успіхом стрічки на кінофестивалі, а й рецензіями світових кінокритиків, які порівняли “Межу” з кращими роботами Гая Річі, “Хрещеним батьком” та “Кланом Сопрано”. 

Фільм стартував у світовому прокаті лише 3-го серпня, а уже встановив абсолютний рекорд прокату в Словаччині. Уже сьогодні стрічку подивились більше 222 000 глядачів у кінотеатрах всієї країни!

Український реліз фільму планується 16 листопада цього року. 
Придбати квитки на презентацію фільму в Ужгороді можна тут – https://goo.gl/YarwFo

 

Про Захід