Юний тернополянин, який з пожежі врятував братика й сестричку, покінчив з собою

Опубліковано:

На початку серпня 15-річний тернополянин Іван вивів з палаючого будинку своїх брата і сестру. Однак, не витримавши стресу, за кілька днів хлопець повісився на дереві у лісосмузі біля міста.

Перед смертю хлопець розповідав журналістам як врятував брата і сестру з пожежі. Почувши тріск, він виглянув у вікно й побачив, що будинок горить. Розбудивши брата і сестру, він вивів їх з дому. Після цього подзвонив мамі і пожежникам, повідомляє “Прес-центр”.

Вогонь знищив другий поверх будинку. Сім'я залишилась без одягу та інших речей. Люди мусять жити у ледве вцілілій кімнатці на першому поверсі. Спеціалісти сказали, що будинок не підлягає ремонту. Електрику у помешканні відключили, а 25 серпня мають відрізати й газ.

Все це пригнічувало 15-річного Івана: він постійно питав у матері, як вони тепер житимуть, переймався, що у школі з нього будуть насміхатися, називати жебраком.

В управління ЖКГ Тернопільської міськради впевнені, що пожежа сталася з вини самих мешканців. У  міськраді запевнили, що потерпілим допоможуть, але як саме не кажуть. Наразі матір Галина з двома дітьми й далі живе на попелищі.

Про Захід