Військові прокурори підкорили Говерлу (Фото)

Опубліковано:

Військові прокурори Західного регіону України, Львівського та Івано-Франківського гарнізонів подолали непростий шлях протяжністю в 7,5 кілометри та підкорили найвищу гору України – Говерлу. До того ж, до їх сходження на найвищу вершину долучились і рідні – дружини та діти, щоб підтримати звершення батьків-прокурорів.

Перед тим, як підніматися безпосередньо в карпатські гори, три десятки підкорювачів прослухали інструктаж свого гіда. Опісля розпочали подолання дистанції зіспортивної базиЗаросляк – найвідомішого шляху для бувалих туристів.

У передчутті чогось незвіданого та захоплюючого офіцери, для яких така вилазка в гори стала першою, з неабиякою цікавістю слухали розповіді колег про попередні поїздки.

“Підкорення карпатської вершини Говерли військові прокурори приурочили до Дня Державного Прапора та 26-ї річниці Дня Незалежності України, – каже т.в.о. військового прокурора Західного регіону України Євген Білоусов. – Ця подія стала для нас неабиякою пригодою. Адже саме подоланням найвищої точки України ми мали нагоду випробувати свою офіцерську силу та стійкість”.

Як розповідають прокурори-мандрівники, під час сходження на Говерлу хвойний ліс і мальовничі пейзажі тішили зір, а гірські струмки– слух.

Далі,пробравшись вузькими стежками через чагарники, офіцери дісталися гори Говерляни. Там зробили невеликий привал, аби набратися сили. Та щойно вийшли на фінішну пряму, як на подорожніх чекали чергові випробування – ускладнення шляху кам'янимигірськими породами. Але і це не стало на заваді до здійснення мрії – підкорення вершини Говерли.

Утомлені, але щасливі від сходження на карпатську гору,військові прокурори виконали гімн України та зробили колективне фото на згадку з державним прапором України, як істині патріоти і захисники своєї держави, повідомили з прес-служби військової прокуратури Західного регіону України.

Про Захід