Синевирські рятувальники провели акцію “Запобігти. Врятувати. Допомогти”

Опубліковано:
19 серпня в рамках святкування  фестивалю “На Синевир трембіти кличуть”, що традиційно проводиться у селі Синевирська Поляна Міжгірського району, рятувальники місцевого пожежно-рятувального підрозділу провели акцію “Запобігти. Врятувати. Допомогти”. Покликанням цієї просвітницької акції є роз'яснення питань безпеки життєдіяльності та популяризація професії пожежного-рятувальника серед населення. 
Рятувальники роз'яснювали гостям фестивалю основні протипожежні правила та заходи безпеки під час відпочинку на природі, у лісі та на водних об'єктах. Усі охочі мали змогу ознайомитися з тактико-технічними характеристиками пожежного автомобіля та  спорядженням вогнеборців, а також  дізнатися в яких випадках використовується те, чи інше обладнання.
Загалом, усе, що побачили та почули присутні під час заходу є дуже повчальним та неодмінно має досягти головної мети заходу – зосередити увагу громадян на необхідності дотримання правил безпеки, вмінні правильно діяти при будь-яких надзвичайних ситуаціях, для того, аби зберегти своє життя та, за необхідності, надати допомогу тим, хто її потребує.
У ДСНС України у Закарпатській області
Про Захід