Словацькі інваліди організували спортсменам-інвалідам Закарпаття безкоштовний відпочинок на Шираві

Опубліковано:
18-19 серпня 2017 року в Словаччині на озері Ширава, що за 30 кілометрів від Ужгорода, безкоштовно оздоровлювались спортсмени-інваліди Закарпаття. Чудовий словацький курорт Земплинську Шираву змогли відвідати представники Закарпатського обласного осередку української федерації спорту інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату (голова – Олександр Лизанець).
Запросили до себе в гості закарпатських спортсменів з обмеженими фізичними можливостями представники Михайловецької районної ради Словацької асоціації інвалідів (президент Ева Хлодінкова). Ініціював участь закарпатських спортсменів-інвалідів у цьому чудовому заході голова Закарпатського обласного осередку української федерації спорту інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату Олександр Лизанець.
За словами Олександра Лизанця, закарпатські спортсмени-інваліди змогли в Земплинській Шираві насолодитись красою первозданної природи, поплавати у кришталево чистій воді озера Ширава, скоштувати чудові страви словацької кухні, відпочити від виснажливих тренувань і плідно поспілкуватись зі словацькими колегами. 
Закарпатські спортсмени висловлюють щиру подяку Пантелеймонову Олександру Івановичу та ПП “Пантеон”, які допомогли організувати цю поїздку. 
У вас є можливість підтримати людей з обмеженими можливостями, та сприяти їх реабілітації, надавши посильну допомогу:
 
ПАТ “Креді агріколь банк”
пр 26008500046694
Код ЄДРПОУ 37231258
МФО 300614
Про Захід