Львів'янки “побили” ужгородських дівчат

Опубліковано:





 8 листопада в спортивному залі ЛНУ ім. Івана Франка відбувся другий товариський матч між ужгородськими “Карпатами” та львівською “Галичанкою”.

Ужгородська команда не змогла здолати львівських гандболісток в повторному товариському матчі.

Поступаючись в першій половині гри з рахунком 16:12, “ужгородкам” не вдалося наздогнати в рахунку львів'янок, тому фінальний свисток арбітра зафіксував на табло – 32:27.

В ході поєдинку, голкіпери “Карпат” змогли справитись з двома кидками з п'яти, із семиметрової відмітки. В першому таймі Гайович справилась з кидком від Стельмах, а в другій половині гри вже Яблонська відбила кидок від Стельмах – Гілязетдінова відбила кидок Лєбєдєвої.

Галичанка – Карпати 32:27 (16:12)

Карпати: Гайович, Яблонська; Мигович 7, Кот 5/1, Лезінська 4, Компанієць 4, Цибуленко 3, Лєбєдєва 2, Уманець 1, Цубина 1, Воронова, Кильч, Лазарєва.

Перший матч “Карпати” виграли, 26:25.

Таким чином, в таких товариських обидві команди намагаються здобути ігрової практики, яка необхідна для вдалого виступу в єврокубках.

Нагадаємо, ужгородські “Карпати” в 1/16 фіналу Кубка ЄГФ зіграють з шведським клубом “Хоор 65”, а “Галичанка” в 1/16 фіналу Кубка Виклику зіграє з голландською командою “Вірто Квінтос”. Перші матчі обидва українські клуби проведуть на виїзді 15-ого листопада, а матчі-відповіді – 22-ого листопада вдома


Про Захід