На Закарпатті виявили підпільні газові заправні станції

Опубліковано:

Підпільні заправні станції викрили у віддалених селах Рахівського і Тячівського районів оперативники Управління захисту економіки Нацполіції у Закарпатській області. Ділки організували там цілу схему реалізації необлікованого скрапленого газу. Причому для того, аби збільшити прибутки, відкрили газові заправки у тих населених пунктах, де немає централізованого газопостачання, тобто населення використовує газ у балонах.

На цих заправках місцеве населення заправляло автомобілі та газові балони. Звісно, жодних дозволів на такий вид діяльності підприємці не мали, більше того, наражали населення на великий ризик, адже незаконні заправки працювали неподалік житлової забудови.

За попередніми даними щодоби на цих станціях реалізовували від 5-ти до 8-ми тисяч літрів скрапленого газу, тобто діяльність газових АЗС приносила підприємцям близько 150 тисяч гривень прибутку щодоби. Вчора правоохоронці провели обшуки за місцем знаходження станцій, вилучили обладнання, робочі записи та 25 тисяч гривень від реалізації продукції, – інформує Управління захисту економіки Закарпаття ДЗЕ НПУ.

Про Захід