Бойовики приховують факти загибелі кадрових російських військових

Опубліковано:

Упродовж сьогоднішнього дня у районі проведення АТО обстановка не зазнала суттєвих змін. Бойовики продовжували провокативні обстріли позицій української армії, наші бійці переважаючими вогневими засобами примушували ворога до тиші, повідомляє прес- центр штабу АТО.
З опівночі найбільша активність бандитів, як і попередні декілька днів, фіксувалась у районі Авдіївської промзони. Тут противник 4 рази відкривав вогонь по наших опорних пунктах з мінометів, гранатометів і стрілецької зброї. Крім того, під вогнем бойовиків опинились наші позиції неподалік Зайцево.
На Маріупольському напрямку, на підступах до Старогнатівки, ворог застосовував танк та випустив 14 мін калібру 120 та 82 міліметри по українських захисниках.
На Луганському напрямку злочинці обстріляли українських бійців поблизу Новоолександрівки та Новотошківського.
Також варто додати, що за нашою оперативною інформацією за останні тижні ворог несе значні втрати у живій силі. Однак ватажки бандитів постійно приховують факти загибелі кадрових російських військових. Для цього всьому персоналу медичних закладів доведений наказ – приймати поранених і загиблих росіян тільки в цивільному одязі і реєструвати їх як місцеве населення.

Про Захід