На Закарпатті відкрилося ще одне лісництво

Опубліковано:
Лісівники ДП “Брустурянське ЛМГ” оновили ще одну контору лісництва. На цей раз на місці старої будівлі директор Михайло Бігун, головний лісничий Іван Арович, лісничий Іван Меклеш та колеги лісівники офіційно відкрили новеньке Плайське лісництво.
 
Колись аварійна радянська будова, стіни якої могли впасти в будь-який момент, тепер перетворилася на суперсучасний комплекс. Наразі двоповерхове приміщення контори є окрасою тячівського краю, який зачаровує своєю красою. Новенький фасад адмінбудівлі, який збудований із бруса, приємний ззовні і зручний для роботи. 
 
Однак у конторі можна не тільки працювати, а ще й жити. Адже лісові господарі провели водопостачання, облаштували душову кімнату, зробили опалення. Для відвідувачів і працівників лісової охорони пропонуються кімнати відпочинку, господарські споруди, їдальня, яка забезпечує виконання санітарних норм, рекреаційні куточки, виконані в сучасному стилі дерев'яного будівництва.
 
За словами лісничого Івана Меклеша на цьому роботи не припиняються: планується ремонт підсобних приміщень, благоустрій території. Я в лісі живу. Тут і працюю, і відпочиваю. А тепер то й взагалі все робити легше, адже контора лісництва тепер новенька і працювати в ній хочеться ще більше. Коли ж вдасться ще й відпочити серед такої краси, то немає сумніву в тому, що все в нас таки добре. Лісівники знають і люблять свою роботу, ліс та людей і працюють на благо Батьківщини і майбутніх поколінь.
 
Також біля лісництва будується будинок для чергового, який в найближчий час планують здати в експлуатацію.
 
Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ
Про Захід